Shopping cart

Često postavljana pitanja

  • Home
  • Često postavljana pitanja

Naš cilj je da popravke budu što brže izvršene, vodeći računa o kvalitetu. Naš tim stručnjaka će temeljno proceniti problem, koristeći najsavremeniju dijagnostiku. Takođe, imamo dobro usklađen raspored kako bismo smanjili vreme čekanja. Vaš automobil će biti tretiran sa pažnjom i efikasnošću kako bismo ga što pre vratili u ispravno stanje.

Za postupak registracije vozila u Zrenjaninu, prvo je potrebno prikupiti potrebnu dokumentaciju, koja obuhvata ličnu kartu vlasnika vozila, saobraćajnu dozvolu, izveštaj o tehničkom pregledu, potvrdu o izmirenim troškovima registracije i osiguranja, kao i dokaz o uplati takse za registraciju vozila. Nakon pažljivog prikupljanja ovih dokumenata, treba posetiti nadležnu filijalu saobraćajne policije ili ovlašćeni tehnički pregled kako biste započeli postupak registracije vozila.

Ukoliko se odlučite za registraciju vozila u Zrenjaninu, Agrim doo vam pruža jednostavan i sveobuhvatan servis. Nalazimo se na adresi Radnička 2E u Zrenjaninu. Naša usluga vam omogućava da sve potrebne korake obavite na jednom mestu, bez potrebe za odlaskom u MUP ili banci. Naš stručni tim će vas pažljivo voditi kroz ceo proces, osiguravajući da vaša registracija bude brza i bezbedna. Vaše vreme je dragoceno, zato smo tu da vam olakšamo ovu administrativnu proceduru.

Nema potrebe zakazivati mozete doci bez prethodne najave.

I na to smo mislili tako da ako ste nas klijent obavesticemo vas 14 dana pre isteka,a ako tek elite da postanete nas klijent slikajte nam polisu osiguranja posaljite na viber 069/610-530,a mi cemo vas obavestiti 14 dana pre isteka.

Potrudili smo se da zakazivanje sto vise olaksamo. Tako da mozete zakazati sami ovde na sajtu,pozivom na telefon 023/222-122 ili slanjem poruke na viber i whats ap na broj 069/610-530

Na sajtu postoji kalkulator na kom mozete izracunati cenu registracije,ako Vam je to dug proces slobodno nam slikajte polisu osiguranja posaljite na viber 069/610-530 i u najkracem roku cete dobiti odgovor.

Vozilo ne morate registrovati narednih 60 dana,a da ne menjate saobracajnu i tablice

Send Us Massage