Shopping cart

Politika privatnosti

  • Home
  • Politika privatnosti

Ko smo mi Naša web adresa: https://agrimtp.mycpanel.rs.

Komentari Kada posetioci ostave komentar na sajtu, prikupljamo podatke iz obrasca za komentare, kao i IP adresu posetioca i korisnički agent string pregledača radi otkrivanja neželjenih poruka.

Anonimiziran niz kreiran iz vaše email adrese (takođe nazvan hash) može biti dostavljen Gravatar servisu kako bismo videli da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovde: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika postaje vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji Ako postavite slike na sajt, trebalo bi da izbegavate slike sa ugrađenim lokacijskim podacima (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu preuzeti i izvući podatke o lokaciji iz slika na sajtu.

Kolačići Ako ostavite komentar na našem sajtu, možete se odlučiti da sačuvate ime, email adresu i web sajt u kolačićima. Ovi kolačići služe za vašu udobnost kako ne biste morali ponovo da popunjavate podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posetite našu stranicu za prijavljivanje, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pregledač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i biće odbačen kada zatvorite pregledač.

Kada se prijavite, postavićemo i nekoliko kolačića kako bismo sačuvali informacije o vašoj prijavi i vašim opcijama za prikazivanje ekrana. Kolačići za prijavljivanje traju dva dana, a kolačići za opcije ekrana traju godinu dana. Ako izaberete opciju „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dve nedelje. Ako se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavite članak, biće sačuvan dodatni kolačić u vašem pregledaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uređivali. Isteći će posle 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova Članci na ovom sajtu mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video zapisi, slike, članci itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova se ponaša isto kao da je posetilac posetio taj drugi sajt.

Ovi sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje trećih strana i pratiti vašu interakciju sa ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije sa ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na taj sajt.

Deljenje vaših podataka Ako zatražite resetovanje lozinke, vaša IP adresa će biti uključena u resetujućem emailu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci će biti čuvani neograničeno. To je da bismo automatski prepoznali i odobrili sve sledeće komentare umesto da ih čekamo u redosledu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našem sajtu (ako ih ima), takođe čuvamo lične informacije koje su dostavili u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu videti, izmeniti ili izbrisati svoje lične informacije u bilo kom trenutku (osim što ne mogu promeniti svoje korisničko ime). Administratori sajta takođe mogu videti i izmeniti te informacije.

Kakva prava imate nad svojim podacima Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete zatražiti da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje čuvamo o vama, uključujući bilo koje podatke koje ste nam dostavili. Takođe možete zatražiti da izbrišemo sve lične podatke koje čuvamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni da zadržimo zbog administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gde šaljemo vaše podatke Komentari posetilaca mogu biti provereni putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.