Shopping cart

Servis

Sta sve nudimo u našem servisu

Naš stručni tim sa dugogodišnjim iskustvom i strastvenom predanošću vozilima stoji vam na raspolaganju kako biste vašem automobilu obezbedili vrhunsku negu. U našem servisu pružamo širok spektar usluga kako bismo vašem vozilu osigurali besprekoran rad i sigurnu vožnju.

Naša usluga obuhvata servisiranje motora kako bismo osigurali optimalan rad vašeg vozila. Bez obzira da li je potrebna redovna provera ili popravka, naši tehničari će pažljivo pregledati svaki detalj i obezbediti da vaš motor radi kao nov.

Mali i veliki servis su ključni za dugotrajnost i pouzdanost vašeg vozila. Naš tim stručnjaka će se pobrinuti da se sve potrebne komponente vašeg vozila pažljivo pregledaju i zamene ako je potrebno, čime ćemo očuvati njegovu performansu i produžiti mu vek trajanja.

Auto elektrika je još jedna oblast u kojoj smo eksperti. Naši visoko obučeni tehničari brinu se o električnom sistemu vašeg vozila, identifikujući i rešavajući sve električne probleme koji mogu uticati na funkcionalnost vašeg vozila.

Uživanje u vožnji tokom vrućih letnjih dana je zagarantovano zahvaljujući našem servisu klima uređaja. Naši stručnjaci će obaviti sve potrebne provere i popravke kako biste imali optimalno hlađenje i udobnost tokom svake vožnje.

Sigurnost na putevima je od presudnog značaja, a ispravne kočnice igraju ključnu ulogu u tome. Naš tim će se pobrinuti da vaš sistem kočnica bude u savršenom stanju, omogućavajući vam bezbednu vožnju bez ikakvih briga.

Naša dijagnostička oprema omogućava nam da brzo i precizno identifikujemo sve potencijalne probleme vašeg vozila. Bez obzira na složenost kvara, naši stručnjaci će pronaći efikasno rešenje kako bismo vašem vozilu omogućili najbolju moguću negu.

Kod nas je vaše vozilo u sigurnim rukama. Naš cilj je vaše potpuno zadovoljstvo i bezbrižnost na putevima. Posetite naš Auto Servis i prepustite vaš automobil stručnjacima koji brinu o njemu kao da je njihov sopstveni.

feature_shape
technician

Kvalitetni delovi i oprema

feature_shape
mechanic

Stručno osoblje

feature_shape
phone

Brzo i efikasno

feature_shape
phone

Sve na jednom mestu

Naše prednosti

Preventivno održavanje i popravke mogu vam pomoći da izbegnete skupe kvarove i popravke u budućnosti. Redovno održavanje vam takođe može pomoći da rešite male probleme pre nego što postanu veliki i skupi problemi
service_inner_1
  • Precizna dijagnostika i popravka
  • Stručno osoblje
  • Najsavremeniji alati
  • Kvalitetni delovi
  • Brzo i efikasno bez puno čekanja

Vreme koje je potrebno da se zavrsi servisiranje vašeg vozila zavisi od složenosti kvara vaseg automobila,ali svakako nastojimo da vreme koje vas auto provede u nasem servisu bude sto krace.

Naravno za sve naše kako nove tako i stare klijente smo obezbedili popuste kao i sezonske akcije.

Naravno,na raspolaganju smo uvek da pomognemo kako savetom tako i nekom popravkom.