Shopping cart

Tehnički pregled

  • Home
  • Tehnički pregled

Tehnicki pregled

Naša posvećenost klijentima se ogleda u pružanju izuzetne, efikasne i pouzdane profesionalne usluge za proveru tehničke ispravnosti i tehnički pregled vozila u Zrenjaninu.

Svestrano ispravno vozilo igra ključnu ulogu u garantovanju sigurnosti u saobraćaju, čuvajući naročito dragocene živote putnika. Stoga, neophodno je pažljivo i sveobuhvatno ispitivanje svih aspekata vozila, osiguravajući da ispunjava sve uslove za uspešnu registraciju.

Tehnički pregled Agrim je prepoznat po sprovođenju preciznih tehničkih pregleda na putničkim vozilima, motociklima i teretnim vozilima do 3.5t.

U našem timu za proveru tehničke ispravnosti vozila, angažovani su iskusni stručnjaci sa bogatim iskustvom, obučeni za rad sa najnovijim tehnološkim uređajima koje naš Tehnički pregled Agrim koristi.

Tehnički pregled Zrenjanin
feature_shape
technician

Kvalitetni delovi i oprema

feature_shape
mechanic

Stručno osoblje

feature_shape
phone

Brzo i efikasno

feature_shape
phone

Sve na jednom mestu

Naše prednosti

Nema potrebe za brigom ako vaše vozilo ne prolazi tehnički pregled. Naš servis vam pruža rešenje. Bez obzira na problem, stručni tim našeg servisa će brzo identifikovati i popraviti sve nedostatke. Vaše vozilo će biti spremno za tehnički pregled u najkraćem mogućem roku.

service_inner_1
  • Precizna dijagnostika i popravka
  • Stručno osoblje
  • Najsavremeniji alati
  • Kvalitetni delovi
  • Brzo i efikasno bez puno čekanja

Prosečno trajanje tehničkog pregleda iznosi oko 30 minuta. Dok čekate, nudimo vam mogućnost opuštanja uz besplatnu kafu.

Vozilo možete registrovati 30 dana ranije u odnosu na datum koji je naveden na postojećoj registracionoj nalepnici na vozilu. Na novoj registracionoj nalepnici, koja će biti izdata nakon obnavljanja registracije, biće naveden datum koji će važiti godinu dana od dana isteka prethodne registracije.

Nema potrebe da menjate tablice ako je registracija istekla više od 30 dana. Trenutno je rok za ponovnu registraciju nakon isteka produžen na 60 dana